van-dijk-fiscaalJochen-van-Dijk

Als erkend belastingadviseur ben ik aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. In de dagelijkse praktijk ben ik altijd bezig met het benutten van alle fiscale kansen en mogelijkheden voor mijn cliënten.

Daarbij is het van belang om risico's fiscaal en juridisch zoveel mogelijk te beperken. Bovendien is de fiscale wetgeving voortdurend in beweging. Dat vraagt om een ervaren belastingadviseur die u bijstaat en adviseert.

Daarnaast worden er veel jaarrekeningen en aangiften gemaakt die de belastingplichtige niet het optimale biedt. Dat kan niet de bedoeling zijn, dat kan beter. Sterker nog, dat moet beter. Goed advies heeft de naam duur te zijn. Ik kan u vertellen, geen advies of slecht advies is vaak nog veel duurder.

Besloten Vennootschap (BV)

Kennis maken

Uw belastingaangiften of advies is maatwerk, niets is standaard. Voor een optimale belastingaangifte of gedegen advies is het van belang de situatie van u en uw bedrijf goed te kennen. Daarom kom ik eerst vrijblijvend kennis maken.

Aangiften VPB en IB

Ik verzorg graag uw jaarlijkse aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Kunt u niet op tijd aangifte doen? Geen probleem, ik vraag graag uitstel voor u aan.

Inrichting van uw bv

Bij het opstarten of herstructureren van een BV (-structuur) komt heel wat kijken. Ik ben u van dienst bij onder andere:

 1. inbreng eenmanszaak of vof in BV(-structuur)
 2. opstellen van overeenkomsten met/tussen uw BV('s)
 3. aanvragen van fiscale eenheid voor de vennootschapsbelasting of omzetbelasting
 4. vormgeving financiering

Wilt u meer informatie over wat er bij een BV komt kijken? Kijk op www.bvstructuur.nl

Bedrijfsopvolging

Begin tijdig met het plannen van uw bedrijfsopvolging naar familie of samenwerkingspartners. Het benutten van de fiscale faciliteiten kan vaak alleen door te voldoen aan lange termijnen die worden gesteld door de wetgever. Ik help u graag op weg, omdat regeren vooruit zien is.

Boekenonderzoek, bezwaar en beroep

Ook in geval van onenigheid met de Belastingdienst verdedig ik uw standpunten in het boekenonderzoek, bezwaar- en beroepsprocedures. Want een verkeerd gevoerde procedure kost teveel geld.

Eenmanszaak of Samenwerkingsverband

van Dijk Fiscaal Bij het hebben van een eigen bedrijf komt heel wat kijken. Ik help u onder andere bij:

 1. aangifte inkomstenbelasting
 2. overeenkomsten voor uw samenwerkingsverband
 3. uw voorlopige aanslagen of teruggaven
 4. starters- en ondernemersaftrek
 5. auto van de zaak of privé
 6. aanmelden en voeren van correspondentie met de belastingdienst
 7. verliesverrekening en middeling van inkomen
 8. aanvragen van al uw toeslagen

Neemt u gerust een kijkje op www.vandijkfiscaal.nl en schroomt u niet om contact te leggen.

Triple O deelnemers