bedrijfsbanner bergam services

Ed van den Berg is sinds januari 2015 lid van triple-O en dat is ook de maand waarin Bergam Services is opgericht. Bergam Services heeft 3 (hoofd)activiteiten met als rode draad “veiligheid”, dat is de zin waar ik iedere week mijn pitch bij het triple-O ontbijt mee begin.

Ondernemer worden was ruim vijf jaar geleden een spannende stap voor mij. Het kostte mij en mijn vrouw Tanja slapeloze nachten, maar we luisterden naar ons gevoel. Ik zou nu nooit meer anders willen. En met Bergam Services, specialist in veiligheid, gaat het voor de wind. Voordat ik voor mezelf begon werkte ik al 22 jaar in de chemische industrie.

Mijn vrouw Tanja is sinds een aantal jaar mede-eigenaar. Haar hulp kwam als geroepen, omdat ik het werk in mijn eentje niet meer aankon. De ervaring die ik in 22 jaar had opgebouwd is wel de basis voor het werk dat ik nu doet. Het uitvoeren van chemische reinigingen en het op een erkende wijze afvoeren van het afval hoorden bij de activiteiten waar ik verantwoordelijk voor was. Dat werk vond ik ook echt leuk. En dus horen chemische reinigingen en het afvoeren van gevaarlijk afval tot de kernactiviteiten van Bergam Services.

Daarnaast ben ik ook gecertificeerd ADR Veiligheidsadviseur, een activiteit die daar naadloos op aansluit. Ik ga bij bedrijven na of voorschriften worden nageleefd als het gaat om het opslaan en vervoeren van gevaarlijke stoffen. Ik geef daarbij ook advies en stel jaarverslagen op. De regels zijn veel strenger dan vroeger en er worden meer controles uitgevoerd en boetes uitgedeeld. Daarom moeten bedrijven er iets mee doen. Niet ieder bedrijf heeft de mogelijkheid om een gediplomeerde adviseur aan te nemen, daarvoor kunnen ze mij inhuren.

Wij leveren ook persoonlijke beschermingsmiddelen om medewerkers te beschermen tegen de gevaren waaraan ze tijdens het uitvoeren van hun werk kunnen worden blootgesteld. Denk daarbij aan handschoenen, veiligheidsschoenen, -brillen, gehoor- en adembescherming, maar ook valbeveiliging. Verder leveren wij een compleet pakket aan veiligheidskleding (hoge zichtbaarheidskleding, multinorm kleding) en ook promotionele kleding (shirtjes, polo’s en sweaters). Natuurlijk kan alle kleding worden voorzien van een logo. Mijn doelgroep wordt daardoor een stuk breder. En de PBM’s en veiligheidskleding sluiten mooi aan op het thema veiligheid. Het is daarbij voor klanten een voordeel dat ik ook voormalig gebruiker van de artikelen ben. Ik weet bijvoorbeeld hoe belangrijk het is dat PBM’s comfortabel zijn.

Bergam Services
Ed van den Berg
Pauwoog 8
5345 EN Oss

telefoon: 0412 - 484754
www.bergamservices.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Triple O deelnemers