fraai verkoopstyling interieuradvies oss

VERKOOPSTYLING

Kiezen voor Fraai Verkoopstyling betekent dat u samenwerkt met een betrokken en bevlogen onderneemster. Verkoopstyling is voor Margriet van der Tas en haar collega’s geen doel op zich. Het is een krachtig marketinginstrument om huizen voor de hoogste prijs te verkopen.

Fraai haalt het maximale uit uw huis!

- 14 jaar ervaring in het succesvol verkoopklaar maken van (1500 +) woningen.
- Twee jaar op rij onderscheiden met een internationale award van IAHSP.
- Voor alle prijsklassen en doelgroepen hebben we de juiste oplossing.

Fraai Verkoopstyling biedt een effectief totaalconcept met als resultaat een doelgroep gerichte en optimaal gepresenteerde woning. We weten waar potentiële kopers voor "vallen" en benadrukken deze pluspunten. Maar nog belangrijker... we hebben de juiste budgetvriendelijke oplossingen voor de aspecten waar woningzoekers op afknappen of onbewust "last" van hebben. En daarom, soms zonder duidelijke reden, geen bod doen of te laag bieden.

TOTAALCONCEPT
Met 1 aanspreekpunt.; professioneel doelgroep gericht verkoopstylingadvies, uitvoering, styling, huurmeubels/accessoires en interieurfotografie.

MAKELAARS
Graag werken we samen met actieve makelaars die het beste verkoopresultaat voor hun klant belangrijk vinden en daarom verkoopstyling als effectieve marketingtool willen inzetten.

PARTICULIERE WONINGVERKOPERS
Schakel ons in als u zelf gaat verkopen of voordat u een makelaar inschakelt. Het zal een positievere eerste indruk achterlaten bij de makelaar. En de prijs van uw huis gunstig beïnvloeden.

VASTGOED INVESTEERDER/BEHEERDER
Voor het beste verkoopresultaat voor uw leegstaande pand of nieuwbouw/uitpond woning hebben we doelgroep gerichte inrichtingen. Het huis lijkt hierdoor groter, oogt sfeervoller, achterstallig onderhoud valt minder op, mooier promotiemateriaal en bezichtigingen zijn effectiever en hoogste prijs wordt gerealiseerd. Goede ROI dus.

INTERIEURADVIES

Wilt u voor uw huidige of nieuwe woning/kantoor een persoonlijk indelingsplan of kleur/ stylingadvies? Uw wensen en budget zijn ons uitgangspunt. Samen komen we tot een Fraai! sfeervol interieur. Mijn specialiteit is een snelle analyse wat er nodig is om de sfeer te creëren die u voor ogen heeft maar zelf niet gerealiseerd krijgt. Vaak zijn bestaande elementen te integreren. Dat bespaart geld en tijd.

FRAAI haalt het maximale uit uw huis!

SPECIALITEITEN

Deskundig, gedreven, betrokken, persoonlijk, eerlijk, ervaren, enthousiast, stijlvol, vastgoedmarketing, interieur fotografie, modelwoningen, huurmeubelen, interieuradvies, styling.

www.fraaiverkoopstyling.nl.

Wilt u samenwerken of advies : bel dan nu voor informatie 06-182 64 674.

U kunt Margriet van der Tas ook vinden op Facebook en LinkedIn

Triple O deelnemers