fraaiMargriet-van-der-Tas

Fraai Verkoopstyling & Interieuradvies is een landelijk werkend bureau voor particuliere opdrachtgevers, makelaars, projectontwikkelaars, en vastgoedbeleggers.

Eigenaresse Margriet van der Tas is ervaren, professioneel opgeleid en gecertificeerd LNV-Vastgoedstylist/Marketeer. Om up to date te zijn en te blijven worden met regelmaat o.a. fotografie en interieuropleidingen gevolgd.

Al meer dan 500 opdrachtgevers gingen u voor en hebben met succes gebruik gemaakt van de uitgebreide dienstverlening van Fraai Verkoopstyling & Interieuradvies.

Kiezen voor Fraai Verkoopstyling betekent dat u samenwerkt met een betrokken en bevlogen onderneemster. Verkoopstyling is voor Margriet van der Tas geen doel op zich. Het is een krachtig marketinginstrument om huizen sneller te verkopen.

Zakelijk

1 + 1 = 3

Geef met professionele Vastgoedstyling een impuls aan uw eigen kennis en ervaring op het gebied van Verkoopstyling. En ervaar hoe krachtenbundeling sneller tot succes leidt bij de verkoop van vastgoed. Fraai Verkoopstyling werkt immers niet als een concurrent, maar versterkt uw deskundige rol in het verkooptraject. Zo creëren we samen een geheel dat meer oplevert dan de som der delen. Meer en sneller succes met de verkoop van huizen straalt natuurlijk ook af op uw vakmanschap.

Fraai Verkoopstyling is gespecialiseerd in verkoopstyling advies en uitvoering hiervan, professionele fotoreportage, meubelverhuur en modelwoningen.

Particulier

Sneller verkopen zonder onnodige prijsverlaging?

Dat is zeker mogelijk mits uw woning Verkoopklaar is. De zorg hiervoor kunt u het best uit handen geven aan een ervaren Verkoopstylist. Kies voor de effectieve, persoonlijke aanpak van Fraai Verkoopstyling & Interieuradvies.

Eigenaresse en Verkoopstyliste Margriet van der Tas heeft oog voor de presentatie van uw gehele huis en tuin. Geen enkel detail ziet zij over het hoofd. Dankzij Verkoopstyling verbetert uw woningpresentatie op een doeltreffende wijze. U ontvangt meer kijkers, eerder een reëel bod en dus snellere verkoop. Met Verkoopstyling voorkomt onnodige prijsverlaging. Het levert U zeker meer op dan het kost!

Emotie

Een huis kopen is een kwestie van gevoel en emotie. De woningzoekende is op zoek naar zijn droomwoning. Dat uw woning is om te toveren tot deze droomwoning is voor vrijwel iedereen lastig te visualiseren. Margriet van der Tas is hiervoor opgeleid. Ze kijkt objectief en verhoogt met handige tips en creatieve ingrepen de attentiewaarde en dus ook de verkoopwaarde van uw huis. Dit zorgt u voor de juiste koopbeleving.

Maatwerk

Ook voor uw budget heeft Fraai Verkoopstyling een oplossing. U kunt daarbij denken aan verbetering meubelindeling, lichtinval, looplijnen, zichtlijnen, focuspunten, functie van de vertrekken, accessoiresgebruik, kleurgebruik, achterstallig onderhoud. Verkoopstyling op maat zodat uw woning aansluit bij de wens van de doelgroep! En dat verkoopt!

Voorbeeld

Fraai-voor Fraai-na

April 2013 **** VERKOCHT binnen 1 week!

Maximaal rendement

Margriet van der Tas verstaat de kunst om de pluspunten van uw woning extra te benadrukken en haalt zo het maximale uit uw huis. Nieuwsgierig welke tips en aanpassingen voor úw huis werken? Margriet van der Tas maakt graag een afspraak met u.

Meer weten?

Neem een kijkje op onze website: www.fraaiverkoopstyling.nl.

Bel met Margriet van der Tas: 06-182 64 674 of mail haar via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt Margriet van der Tas ook vinden op Facebook en LinkedIn

Triple O deelnemers