bedrijfsbanner ibn netwerk oss

25 Jaar sociale werkgever

Al bijna 25 jaar maakt IBN zich sterk om mensen die het op eigen kracht niet redden aan werk te helpen. En met succes: jaarlijks vinden veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt dankzij IBN een nieuw doel in hun leven, op weg naar een passende loopbaan. Samen met partners in de regio Noord-Oost Brabant geven we invulling aan de Participatiewet. We helpen mensen met het vinden van een passende werkplek, maar ook bij hun verdere persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling.

Diverse werkzaamheden

We leiden medewerkers via werkleerlijnen op voor een kansrijk beroep. Tijdens of na deze leerperiode kan de medewerker via een detachering doorstromen of rechtstreeks naar een werkgever in de regio uitstromen. Daarnaast hebben we diverse werkzaamheden binnen onze eigen bedrijfsonderdelen. We hebben eigen productielocaties waar uiteenlopende producten worden geassembleerd van designlampen tot elektrische scooters. Ook worden er dagelijks duizenden producten verpakt en omgepakt. Daarnaast bieden we facilitaire diensten zoals schoonmaak,catering, beheer en groenonderhoud. In onze Kwekerijen worden 100.000 stekjes per dag geknipt die naar 250 klanten gaan.

Organisatie

IBN is werkzaam voor 11 gemeenten in het noordoosten van Noord-Brabant.
IBN werkt in een netwerk van 750 bedrijven gezamenlijk aan een inclusieve regio: iedereen doet mee!

IBN heeft vestigingen in Uden, Veghel, Oss, Cuijk, Schaijk en Helmond en beschikt over een eigen vergadercentrum in het hoofdkantoor in Uden.

Locatie Oss
Industrielaan 63
5349 AE Oss

Locatie Uden
Hockeyweg 5
5405 NC Uden

www.ibn.nl

Triple O deelnemers