van amsterdam chocolade

Wouter voltooide zijn Patissier en Chocolatier opleiding aan 'Ter Groene Poorte' in Brugge (België).

Sindsdien bouwde hij ervaring op in Knokke (BE) en Oxford (UK) en werkte aan zijn visie: het creëren van handmatig bereide bonbons op basis van zuiver natuurlijke grondstoffen.

Wouter hecht waarde aan de verdere ontwikkeling van het ambacht met de focus op smaakbeleving en presentatie.

"Mijn passie ligt bij de ambachtelijk bereiding van bonbons, geïnspireerd door de traditionele Franse en Belgische werkwijze. Van Amsterdam Chocolade is een kleinschalige chocolaterie waar u terecht kunt voor unieke bonbons, eventueel aangepast aan de smaak wensen van uw bedrijf. Bij de bereiding maken we gebruik van met zorg geselecteerde natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit."

Van Amsterdam Chocolade
Udenseweg 2
5405 PA Uden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.vanamsterdamchocolade.nl

Triple O deelnemers