social monday mieke langenhuizen oss


Via social media de juiste doelgroep bereiken zodat hiermee de naamsbekendheid groeit en de omzet stijgt? Ik heb me gespecialiseerd in Social Media Marketing en leer bedrijven hoe zij dit op de juiste manier strategisch inzetten zodat zij online goed zichtbaar te zijn.

Trainingen
Ik geef trainingen, workshops, strategiesessies en 1 op 1 begeleidingstrajecten. Denk daarbij aan het begeleiden en trainen van complete salesteams, directieteams, maar ook kloppen zzp’rs bij mij aan.

De trainingen volg je online of offline, beiden is mogelijk.

Online
Online is alles vindbaar, als je maar lang genoeg zoekt. Vraag jezelf dus af waarom die klant überhaupt bij jou zou kopen? Dit start met de know-like-trust factor. Wanneer je social media op de juiste manier inzet, komt de klant naar jou toe!

Blogs
Op mijn website www.socialmonday.nl blog ik veel over social media en online zichtbaarheid. Hoe werken de verschillende kanalen, wat moet je wel, en vooral niet doen. Hoe maak je van medewerkers echte ambassadeurs. Schrijf je op de website in voor de gratis checklist, altijd handig om te kijken of je al goed bezig bent.

Amerika
Ieder jaar volg ik in Amerika masterclasses en trainingen om de kwaliteit te waarborgen. Daarnaast heb ik mijn HBO Social Media en mijn HBO Strategische Marketing. Connect gerust met me op LinkedIn om mij te volgen.

Informatie
Wil je meer over mijn werkwijze of aanbod weten, neem gerust contact op.

Mieke Langenhuizen
Social Monday
06 49 89 20 14
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.socialmonday.nl

Triple O deelnemers