verhuisregisseur sann bedrijfsbanner triple o oss


Vanaf nu geen stress meer tijdens de verhuizing!

Zie je heel erg op tegen alle rompslomp van een verhuizing? Heb je geen idee hoe je dat allemaal aan moet pakken? Wil je op een laagdrempelige manier, efficiënt en gestructureerd verhuizen?

Verhuizen is voor veel mensen een stressvolle periode, terwijl het meestal een nieuwe start is. Er gebeurt veel. Spullen in je oude huis worden ingepakt om te verhuizen. Maar waar begin je? Ook moet er veel worden geregeld en omgezet. Hoe pak je dat aan? Bij wie moet je zijn en wat moet er als eerste gebeuren? Tijdens een verhuizing komt er vaak veel op je pad en voor je het weet, zit je met je handen in het haar. Verhuisregisseur Sann kan jou hierin helpen, van wat kleine ondersteuning tot volledige ontzorging. Ik houd het overzicht en zorg ervoor dat alles soepel, met aandacht, nauwkeurig en netjes verloopt.

Hoe werk ik?
Bij verhuisregisseur Sann kies je voor service op maat, toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Tijdens een gesprek maken we samen een duidelijke planning, waarbij we rekening houden met jouw gezinssituatie, sociale leven, werk, ontspanning, sport en nog veel meer factoren. Deze planning bevat de periode voor de verhuizing, de verhuizing zelf en eventueel ook de tijd na de verhuizing. Bij jou thuis begeleid ik je bij het organiseren en inpakken van jouw persoonlijke spullen. Hierbij kan ik je voorzien van verschillende materialen en tools.

Alles onder 1 dak!
Ik werk graag samen met verschillende specialisten. Denk aan een verhuisbedrijf voor de verhuizing zelf, een opslaglocatie voor de inboedel,een schilderbedrijf voor al het mogelijke schilderwerk en schoonmaakbedrijf voor de eindschoonmaak, mocht dat gewenst zijn. Daarnaast werk ik graag samen met een verkoopstylist voor het gereed maken van je huidige woning en met een interieuradviseur voor na het verhuizen.

Ik, als verhuisregisseur Sann, heb oog voor jouw persoonlijke situatie en wil je ontzorgen, waar je dat wenst. Zodat jij uiteindelijk de regisseur bent van jouw verhuizing.

Contactinformatie
Verhuisregisseur Sann
Sanne Adhin
06 42 59 17 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.verhuisregisseur-sann.nl
Facebook | Instagram | LinkedIn

Triple O deelnemers