5pro mobile apps

5Pro Mobile helpt bedrijven met mobiele app ontwikkeling en beveiliging. Onze eerste app hebben we ooit voor de eerste mobiele telefoon gebouwd. Sindsdien zijn onze mobiele uitdagingen uitgegroeid naar de full-service dienstverlening in mobiele transformatie.

Mobile apps
We ontwikkelen succesvolle apps voor mobiel, web en gadgets die resultaat opleveren. Om dat te realiseren denken we verder dan alleen software development. We lossen de problemen van de eindgebruiker op en leveren toegevoegde waarde voor specifieke bedrijfsvraagstukken.

Mobile teams
Met een remote development team helpen we bedrijven aan een flexibele uitbreiding van de software development capaciteit. Door het koppelen van de juiste ontwikkelaars en het implementeren van efficiënte processen, zorgen we dat het externe team daadwerkelijk als een onderdeel van je bedrijf aanvoelt.

Mobile security
We testen, beheren en verhelpen cybersecurity risico’s binnen jouw bedrijf. Ons teamvan cybersecurity experts verzorgen o.a. app pentesting, appbeveiliging, ethical hacking. Dat allemaal met de service van 24/7 support.

Wat zijn jouw wensen?
We wekken je ideeën graag tot leven. Kom eens langs voor een kop koffie of maak een afspraak.

5Pro Mobile
Oude Litherweg 2,
5346 RT Oss
Telefoon: 0412-250024
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.5pro.nl

Triple O deelnemers