prep travel bedrijfsbanner

Mijn naam is Nicky Schmalgemeijer, het gezicht achter PREP Travel. Nieuwsgierig naar de wereld, geloof ik dat reizen ertoe doet! Andere landen bezoeken, verschillende culturen ontdekken... Je zelf elders laten verwonderen door het bijzondere en het alledaagse zorgt voor verbinding en meer begrip voor elkaar. Zo maakt reizen de wereld een beetje mooier!

Als personal travel agent zoek ik dagelijks zoek naar de mooiste bestemmingen. Omdat ik de weg weet binnen het oerwoud van de vele reisaanbieders, kan ik je veel tijd en werk uit handen nemen,maar veel belangrijker... Ik kan je helpen de juiste keuzes te maken!

PREP komt van prepareren, of het Engelse ‘to prepare’. Want bij een fijne en zorgeloze reis hoort eengoede voorbereiding, waarbij jouw wensen centraal staan, maar waarbij je ook veilig en vertrouwd boekt. Met het concept ‘together we prepare your journey’ vormen jouw wensen de basis en ga ik met mijn vakkennis voor je aan de slag. Zo komen we samen tot jouw ideale reisplan. Wel de lusten, niet de lasten en een persoonlijk aanspreekpunt. Bang dat persoonlijk reisadvies duur is? Ik werk met concurrerende prijzen en de voordelen waarop ik je kan wijzen wegen daar ruimschoots tegenop.

PREP Travel is aangesloten bij The Travel Company, heeft een groot netwerk van nationale en internationale pakket- en maatwerkleveranciers, werkt met professionele boekingssystemen en reizen vallen onder de garantie van ANVR en SGR.

Komen mijn openingstijden je niet uit? Of heb je naast telefonisch overleg, behoefte aan een afspraak in persoon? In overleg werk ik op afspraak en kom ik op locatie.

Wil jij kennis maken met de wereld? Neem gerust eens contact met mij op.

Nicky Schmalgemeijer | PREP Travel – The Travel Company
Telefoon: 06-29179007
Oorlogsheldenplein 1,
5346 SZ Oss

PREP Travel is ook te vinden op facebook of neem eens een kijkje op mijn pagina op de website van The Travel Company: https://travelcompany.nl/ontmoet-ons/nicky

Triple O deelnemers