Leuk dat je mij gevonden hebt! Mijn naam is Danielle van der Heijden samen met mijn man Jeroen en onze kinderen woon ik in Berghem in de Hei zoals ze dit zo mooi zeggen.

Vanuit mijn praktijk begeleid ik jongeren, volwassenen, ondernemers en teams die vastlopen in welke vorm dan ook en op zoek zijn naar een krachtige en effectieve oplossing.

Organisaties/ ondernemers die vastlopen in het aanbrengen van structuur, niet het gewenste resultaat bereiken bij personeel, kampen met een hoog ziekteverzuim, het idee hebben dat de processtructuren niet goed verlopen, maar er geen grip op krijgen, vastlopen in focus m.b.t. het ondernemerschap.

Volwassenen die vastlopen in hun loopbaan of relatie, burn-out klachten hebben, geen idee hebben waar ze goed in zijn, op zoek zijn naar zichzelf, willen weten waar hun hart sneller van gaat kloppen of als men een helder en inspirerend klankbord zoekt bij de vragen die hen bezighoudt. 

Ik werk vanuit 3 disciplines en technieken onder 1 dak.

  • Brein/ Psyche m.b.v. ACT Acceptance & Commitment Therapy, EMDR, NLP
  • Gedrag wat extra ondersteund kan worden met behulp van Paarden Coaching, systeem therapie
  • Innerlijke blokkades (systeem en lijf) met behulp van NEI-therapie

In een gezamenlijke zoektocht naar het èchte probleem word je aangemoedigd om keuzes te maken die recht doen aan wie je bent en te gaan voor het hoogst haalbare binnen je mogelijkheden. Dit niet door iets zweverigs maar een zeer concreet plan wat niet op een plank in de kast komt te liggen, maar je echt gaat doen zowel zakelijk als privé een blijvende verandering in het dagelijkse DNA!

Coaching & Therapie, maar dan net even anders! 

Tot snel!

Warme groet Daniëlle

Daan Coaching - Daniëlle van der Heijden
Heistraat 7, 5351 PN Berghem
telefoon: 06-31508947
website: www.daan-coaching.nl
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Triple O deelnemers