banner hvdweijst advocatenkantoor arbeidsrecht

Het beroep van advocaat is een oude professie. Het woord advocaat is afkomstig uit het Latijn, en is afgeleid van het werkwoord: ad-vocare, hetgeen "er bij roepen" betekent.

Als advocaat word ik er dus "bij geroepen" door een cliënt om de cliënt te steunen en te helpen met advies, bestaande in schriftelijke en mondelinge ondersteuning.

Het zijn van advocaat is vaak onderwerp van uiteenlopende gedachten, maar primair dient de advocaat een rechtsgeleerde te zijn die, na daartoe door de rechtbank te zijn beëdigd, zijn beroep maakt van het geven van adviezen en rechtskundige bijstand.

Kernbegrippen voor de advocaat zijn: - partijdigheid, alleen het belang van de eigen cliënt telt; - onafhankelijkheid; - geheimhouding; - deskundigheid; - integriteit

Advocaten dienen zich jaarlijks bij te scholen en daar wordt ook op gecontroleerd. Mijn kennis is dus up to date. Vanwege mijn brede interesse in mijn vak en mensen in het bijzonder, behandel ik een breed scala aan onderwerpen. Mijn laatste specialisatie is arbeidsrecht.

Voor een adequate aanpak van uw zaak, een persoonlijke behandeling en betrokkenheid, bent u bij mij op het goede adres!


mr. J.A.A. (Hans) van der Weijst
Mr. JAAW Advocatenkantoor B.V.
Gemondseweg 15,
5292 NM, Gemonde
telefoon: 073-5518398
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.advocaatvanderweijst.nl

Triple O deelnemers