Vol enthousiasme begint Robert van Mierlo te vertellen over zijn werk voor de Homegrass Group. Met zijn achtergrond in commerciële economie, master marketing op de Universiteit Tilburg en trouw lid van Triple O kan het haast niet anders dan dat de Homegrass Group erg blij is dat Robert als vertegenwoordiger van hun bedrijf!

De Homegrass Group is een pionier op het gebied van kunstgras. Met ruim 20 jaar ervaring kennen ze alle ins en outs van het produceren, leveren en leggen van kunstgras. Ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg,"want voor elk probleem is er een oplossing" aldus Robert. De Homegrass Group levert altijd op tijd. Robert: "Dat klinkt misschien als een open deur, maar is helaas in onze branche niet altijd vanzelfsprekend." Omdat de Homegrass Group als partners samen wil werken met hun klanten zijn ze altijd bereikbaar en gaan ze verder voor hun klanten dan bedrijven die alleen een opdrachtgever-opdrachtnemer relatie ambiëren.

"Onze klanten zijn vooral hoveniers waar wij een groothandelsfunctie voor vervullen. In dat kader bieden we bijvoorbeeld ook de mogelijkheid van het ontwikkelen van een Private Label voor onze klanten. Dan hebben ze een uniek product waarvan niet herleid kan worden dat het bij ons vandaan komt." Aldus Robert. Verder faciliteert de Homegrass Group hun klanten met de Homegrass Collectie, een compleet verkooppakket voor verkoop aan de particulier. En met de collectie Trendy Grass kan je je tuin of terras opleuken met kunstgras in allerlei gekke, trendy kleuren. Robert: "natuurlijk hebben we ook alles voor de installatie en aanleg en leveren we totaalconcepten aan gemeenten, van de speeltoestellen tot aan de kunstgras grondbedekking. En alles van duurzaam, gerecycled materiaal.

Wil je meer van ons weten? Kom dan eens als gast naar een van de ontbijtbijeenkomsten van Triple O, en vraag het aan mij persoonlijk!"

Meer blogs

Triple O deelnemers